SENIOREN

Opgeruimd & Georganiseerd!

Senioren-organizer


Begeleiden van senioren bij het (re)organiseren van het huis(houden), de zelfredzaamheid en de nalatenschap. Er kan een moment komen dat u schoon schip wilt maken. Misschien omdat u kleiner gaat wonen, misschien omdat u anderen (later) niet uw spullen of administratie wilt laten opruimen.


Helaas hebben ouderen soms ook minder hulp of energie. Door het wegvallen van een partner kunt u ook nieuwe taken op het bordje krijgen, bijvoorbeeld de administratie of het regelen van afspraken.

handen

In de huidige tijd moeten ouderen langer thuis blijven wonen en daarvoor moet soms naar extra zorg, begeleiding of aanpassingen gezocht worden. Het komt vaak voor dat kinderen niet in de buurt wonen en het netwerk kleiner is geworden. Hierdoor is hulp bij praktische zaken vaak niet binnen handbereik. Wij kijken samen met u wat er nodig is en kunnen dit organiseren en/of u hierbij helpen.


Speciaal voor senioren hebben wij verhuizen zonder zorgen. Ziet u op tegen het verhuizen naar een serviceflat, aanleunwoning of zorgappartement? Met onze dienstverlening nemen we al uw zorgen en stress weg!